fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Ambient de festa i germanor a la 37a edició de les Festes de la Tardor -Cultura- 25/09/2017

El Pont Vell ha viscut un cap de setmana intens, amb una nova edició de les festes del barri, inaugurada divendres 22 de setembre amb la tradicional tronada al Parc Massot. Organitzadors, veïns, visitants i membres de les nombroses entitats participants s'han trobat en aquest "barri de frontera" per celebrar les festes en un ambient de germanor. Una 37a edició que la comissió ha valorat molt positivament.

Ambient de festa i germanor a la 37a edició de les Festes de la Tardor -Imatge 1-Ambient de festa i germanor a la 37a edició de les Festes de la Tardor -Imatge 2-Ambient de festa i germanor a la 37a edició de les Festes de la Tardor -Imatge 3-Ambient de festa i germanor a la 37a edició de les Festes de la Tardor -Imatge 4-

Diables i bèsties i altres elements de cultura popular han estat presents tot el cap de setmana al barri. L'edició d'enguany, que comptava com a novetat amb un concurs de titius divendres i un vermut musical dissabte, ha repetit alguns èxits d'anys anteriors, com el Poncert, el taller de circ o la jornada de donació de sang. I tot sense deixar de banda activitats tradicionals que no hi poden faltar, com ara la cantada d'havaneres, la xocolatada, el dinar popular o el bingo. Les festes han inclòs la tretzena Fira d'Art i Artesania i la XXII Marxa Ciclista Ripollet, aquesta també dins els actes de la Setmana de la Mobilitat. Més d'una vintena d'activitats per a tots els públics han configurat el 37è programa de les festes, fruït del treball d'una Comissió, reduïda però amb molta empenta, que ha sabut rejovenir-la, sense renunciar a la tradició.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal