fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Prop d'una vintena d'entitats participen a la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya 2017 -Cultura- 11/09/2017

Un total de disset entitats han participat en l'acte oficial de la Diada Nacional de Catalunya, organitzat per l'Ajuntament de Ripollet. La commemoració, davant del monument de Rafael Casanova, ha començat a les 10 h i ha estat amenitzada per la Societat Coral "El Vallès", amb la interpretació de l'Himne de Ripollet -amb lletra del ripolletenc Josep M. Brull-, el Cant de la Senyera i Els Segadors, a més de Muntanyes del Canigó i Les flors de maig.

Prop d'una vintena d'entitats participen a la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya 2017 -Imatge 1-Prop d'una vintena d'entitats participen a la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya 2017 -Imatge 2-Prop d'una vintena d'entitats participen a la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya 2017 -Imatge 3-Prop d'una vintena d'entitats participen a la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya 2017 -Imatge 4-Prop d'una vintena d'entitats participen a la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya 2017 -Imatge 5-

Durant la ceremònia, les 17 entitats participants han realizat les seves ofrenes florals i han tingut lloc un ball de l'Associació Ripollet Country i un altre dels Gegants. En l'acte de la Diada Nacional, enguany la Taula pel Sí ha llegit de manera coral un manifest unitari, signat per l'ANC, COP-Compromís per Ripollet, ERC, Joventuts d'ERC, Partit Demòcrata Català, Solidaritat Catalana per la Indepèndencia i Front d'Alliberament Gai de Ripollet. Aquesta mateixa plataforma va convocar la mitjanit anterior una Marxa de Torxes, que va comptar amb més d'un centenar de persones. D'altra banda, ERC ha fet la seva ofrena floral a primera hora, fora de l'acte institucional.

M.F.

Vegeu al canal InfoRipollet a Facebook l'Àlbum de la Diada 2017.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal