fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 27 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'Associació d'Espectadors estrena el sistema de venda d'entrades online per a aquesta temporada -Cultura- 30/08/2017

La 24a temporada d'espectacles de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell arriba amb una novetat important: la posada en marxa del servei de venda d'entrades per Internet. Aquest canvi significa, per una banda, l'anul·lació del sistema de reserves que funcionava des de l'any 1994 i, per l'altra, més comoditat pels espectadors, que no caldrà que es desplacin per a recollir les entrades els dies previs als espectacles.

L'Associació d'Espectadors estrena el sistema de venda d'entrades online per a aquesta temporada -Imatge 1-L'Associació d'Espectadors estrena el sistema de venda d'entrades online per a aquesta temporada -Imatge 2-L'Associació d'Espectadors estrena el sistema de venda d'entrades online per a aquesta temporada -Imatge 3-

Amb el nou sistema de venda online, les entrades es podran comprar a través de la pàgina web de l'Associació www.espectadorsripollet.cat. Aquest sistema, que farà més fluida l'entrada als espectacles, també s'aplica al bescanvi de tiquets dels associats de l'entitat. A partir d'ara els tiquets que els associats rebien trimestralment seran electrònics i cada associat tindrà un codi identificador per a realitzar el bescanvi de tiquets a través de la web.

L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell és conscient que "un canvi d'aquestes característiques implica un cert aprenentatge". Per aquest motiu, durant el mes de setembre es realitzarà atenció personalitzada per ajudar en la compra d'entrades i, a més, s'obriran uns dies de venda presencial anticipada per fer el canvi de manera més progressiva. La posada en marxa de la venda d'entrades online començarà el 7 de setembre i fins al dia 17 per als associats. A partir del 18 de setembre la venda s'obrirà a tots els públics.

La nova temporada teatral tindrà el seu tret de sortida amb la celebració del Dia de l'Associació, el 6 d'octubre a les 21 h. Per saber-ne més, es pot consultar el programa del primer trimestre d'espectacles en el document adjunt que podeu trobar a continuació.

M.F.

Fotos: imatges promocionals dels espectacles d'aquesta temporada.


Icona Fitxer PDF - 1,1 Mb - ripollet-cul-espectadors-programacio-octubre-280817.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal