fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Un quart de segle de rock dur a la Festa Major de Ripollet #FMRipollet17 -Cultura- 25/08/2017

Vint-i-cinc anys no se celebren cada dia, però el Ripollet Rock Festival arriba enguany a aquest aniversari i ho celebrarà com és habitual, amb molts decibels i en bona companyia. Aquest 25è Ripollet Rock Festival estarà encapçalat pels japonesos Loudness, tot un referent del heavy metal asiàtic, que han escollit Ripollet per al seu únic concert a tot Espanya en aquest 2017. El grup nipó, liderat pel guitarrista Akira Takasaki, va fer-se famós a mitjans dels anys 80 amb el seu disc Thunder in the East. A Ripollet, repassaran els temes més emblemàtics de la seva carrera.

Un quart de segle de rock dur a la Festa Major de Ripollet #FMRipollet17 -Imatge 1-Un quart de segle de rock dur a la Festa Major de Ripollet #FMRipollet17 -Imatge 2-Un quart de segle de rock dur a la Festa Major de Ripollet #FMRipollet17 -Imatge 3-

El cartell del festival compta amb els alemanys Jaded Heart, els polonesos Crystal Viper i els barcelonins Regresión. La representació local de Ripollet anirà a càrrec de la banda de metal progressiu Rising Core, que completa el cartell del Ripollet Rock Festival. Sens dubte, un cartell de luxe per a "l'esdeveniment més important de la península ibèrica i un referent del heavy metal a Catalunya, amb legions de seguidors a diferents punts de la geografia europea", tal i com l'han definit els seus organitzadors de l'Associació Ripollet Rock. El Ripollet Rock Festival 2017 tindrà lloc divendres al parc dels Pinetons, a partir de les 22 h. L'obertura de les portes es farà a les 21 h. Tota la informació, la trobareu a www.ripolletrockfestival.com.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal