fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Més espais, més activitats, més participació, més Festa Major! #FMRipollet17 -Cultura- 24/08/2017

Descentralització, identitat i molta participació són alguns dels eixos bàsics que la Comissió de Festa Major ha treballat durant mesos per aconseguir "Un model propi de Festa Major, fet per la gent i per a la gent de Ripollet". El resultat és una festa amb 90 activitats, 26 d'elles noves, millorant i ampliant l'oferta per al públic familiar i juvenil i aplegant a més entitats. Enguany hi ha 25 espais d'activitats, dels quals 8 són nous, portant la festa a cada barri de la ciutat. Entre les novetats, també destaca el nou format de pregó, el protagonisme que s'ha donat al Mercat de la Vinya i el nou espai de lectura, informació i trobada a la plaça de Pere Quart. Podeu consultar el programa d'activitats de la Festa Major en aquest enllaç.

Més espais, més activitats, més participació, més Festa Major! #FMRipollet17 -Imatge 1-Més espais, més activitats, més participació, més Festa Major! #FMRipollet17 -Imatge 2-

Comunicat de la Comissió de Festa Major: Un alè de Festa!

Amb puntualitat, com cada any, arriba la Festa Major i Ripollet es trastoca. Aquest any cada racó de la ciutat s'omplirà d'activitats, de música, de festa i alegria.
La Comissió de Festa Major i les entitats, veritables ànimes de la festa, han treballat per oferir-nos més de 90 activitats gratuïtes i per a tothom que ens descobriran la màgia dels racons de la nostra vila: una Festa Major feta pel poble i per al poble.
Que el nostre caràcter ripolletenc s'escampi per carrers i places. Combinem alegria i participació. Fem-ho amb entusiasme, amb respecte, amb esperit de pertinença i amb la inclusió de tothom. Tot esforç suma i dona com a resultat, més enllà de la celebració, un sentiment. I no ens oblidem dels més petits, del jovent i del patrimoni de la nostra ciutat, que deixen de ser simples espectadors per convertir-se en protagonistes de la festa.
Veïns i veïnes de Ripollet, mantinguem vius els cincs sentits i deixem-nos emportar per l'alegria de la Festa Major. Gaudim-la, perquè comença aviat i en tan sols un respir ja haurà passat.

Fotos: Imatges d'una edició anterior de la Festa Major i de la Comissió de Festa Major




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal