fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 18 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Ordinari del 20 de juliol del 2017 -Plens- 20/07/2017

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 20 de juliol, un nou Ple Ordinari. L'ordre del dia compta amb 5 punts i 3 mocions. Entre els punts que es debatran destaca l'aprovació inicial i la incorporació de l'Estudi d'Avaluació de la Mobilitat Generada de modificació del Pla General en la zona industrial al nord del carrer de la Verge de Montserrat.

Avanç del Ple Ordinari del 20 de juliol del 2017 -Imatge 1-

Els altres punts de l'ordre del dia seran l'aprovació de la licitació del contracte del Servei d'Atenció Domiciliària, una modificació de crèdits i la renúncia a la concessió de dues cambres de congelats del Mercat Municipal.

Pel que fa a les mocions, el PP en presenta una per rebutjar el referèndum sobre la independència de Catalunya convocat per a l'1 d'octubre. La regidora no adscrita, Mònica Laborda, en presenta una altra sobre l'avantprojecte de Llei de Fórmules de Gestió de l'Assistència Sanitària a càrrec de fons públics a través del Servei Català de la Salut.

I la tercera està presentada per Decidim, Ciutadans, ERC-JpR, el PSC i la mateixa Laborda a favor de l'estudi i incorporació dels instituts escola al Martinet i Pinetons dins la planificació educativa de Ripollet.

El Ple començarà a les 19.30 hores i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal