fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Festa Major escalfa motors amb una programació farcida d'activitats -Cultura- 12/07/2017

La Festa Major d'aquest any comptarÓ amb prop de 90 activitats per a tots els p˙blics i edats i arribarÓ a tots els barris. Aquestes sˇn dues caracterÝstiques del programa que es va presentar l'11 de juliol al vespre al Centre Cultural. Els altres objectius de la Festa Major, que se celebrarÓ del 24 al 28 d'agost, serÓ fomentar la participaciˇ d'entitats i ve´nat i valorar el patrimoni de Ripollet.

La Festa Major escalfa motors amb una programació farcida d'activitats -Imatge 1-

En nom de la Comissiˇ de la Festa Major, el regidor de Cultura, Oriol Mor, va destacar el treball de la Comissiˇ de Festa Major, la qual es va dividir en quatre subcomissions: la d'infantil, la juvenil, la de la Vinya i la del pregˇ. Amb els suggeriments de la ciutadania aportats en la jornada participativa del 4 de febrer s'ha elaborat un programa que amplia i millora l'oferta per al p˙blic familiar i porta la Festa Major als barris.

D'aquesta manera, els espais de la Festa Major s'han ampliat amb 8 nous indrets (arribant a 25 en total) que es desenvoluparan a Can Mas, el Pont Vell, Sant Andreu, Maragall, Pinetons i Can Clos. La plaša del MolÝ serÓ un espai per a concerts, i el parc d'Oriol Martorell, per a activitats familiars. La plaša de Pere Quart, finalment, serÓ un espai de lectura, informaciˇ i trobada, a mÚs d'ubicar-hi Ripollet RÓdio.

D'entre les activitats cal destacar el Mercat de la Vinya, com tambÚ el canvi de format del pregˇ, el qual enguany anirÓ a cÓrrec dels periodistes ripolletencs Nicolßs Valle i Carme Colomina, o els concerts de Zoo (diumenge a la nit al parc dels Pinetons), de DÓmaris Gelabert (dissabte al vespre al parc d'Oriol Martorell), del grup Increscendo (diumenge a la nit a la plaša del MolÝ) o l'Aplec del Remei (dissabte a la nit a la plaša del MolÝ).

TambÚ cal tenir en compte aquesta Festa Major que les cercaviles seran mÚs llargues i, en alguns casos, canviaran d'itinerari, com el Correbars. El Correaigua arribarÓ fins al parc d'Oriol Martorell, on hi haurÓ un tobogan gegant i, al parc de Norbert FustÚ, festa de l'escuma. En aquest escenari tambÚ tindrÓ lloc un holi (diumenge a la tarda). A mÚs, a Can Mas s'organitzarÓ un Confeti per a veterans i les sardanes retornaran al carrer del Sol.

Finalment, cal subratllar que la plaša del MolÝ serÓ l'escenari d'una trobada castellera (dissabte a la tarda) i que es tornaran a posar en marxa les campanyes de consum responsable d'alcohol i de relacions amb respecte. A mÚs, tambÚ estarÓ en funcionament el bus pollet, una gentilesa d'Autocars Font que posa a disposiciˇ de la ciutadania un vehicle que connectarÓ tots els punts de la Festa Major (de divendres a diumenge) amb una freqŘŔncia aproximada de mitja hora.

La Festa Major d'enguany ha comptat amb un pressupost de 220.000 euros, gairebÚ 10.000 mÚs que l'any passat, que han permŔs doblar el nombre de balls de l'ediciˇ del 2016 i augmentar tambÚ les activitats d'identitat i mem˛ria, els espais descentralitzats i les noves propostes.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal