fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 16 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Susana Carrasco substitueix Josep Gabarra com a coordinadora de l'executiva local de Ciutadans -Política- 28/06/2017

Susana Carrasco és la nova coordinadora de l'executiva local de Ciutadans. Carrasco, que va ser escollida per unanimitat en l'assemblea que la formació va celebrar fa 15 dies, substituirà Josep Gabarra, qui és delegat de Ciutadans a les comarques del Vallès Occidental, el Bages, l'Anoia i el Berguedà i que els estatus del partit impedien compatibilitzar ambdós càrrecs.

Susana Carrasco substitueix Josep Gabarra com a coordinadora de l'executiva local de Ciutadans -Imatge 1-Susana Carrasco substitueix Josep Gabarra com a coordinadora de l'executiva local de Ciutadans -Imatge 2-

Gabarrà, que continuarà sent el portaveu municipal de Ciutadans, va destacar que Carrasco "tindrà un paper rellevant en el futur", però va descartar que es convertís en regidora aquesta legislatura. Un canvi que només passaria si algun dels tres regidors actuals de Ciutadans entrés al Parlament de Catalunya com a diputat, segons va assenyalar Gabarra.

Carrasco, que es va mostrar "molt feliç, amb moltes idees i il·lusió" amb el càrrec, encapçala una executiva local de Ciutadans que es completa amb el mateix Gabarra com a secretari, amb la regidora Caridad Pérez com a responsables de xarxes socials, amb el també regidor Francisco Javier Tapia com a encarregat de polítiques municipals, i amb Ramón Rueda com a cap de logística.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal