fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El 25è Ripollet Rock Festival escalfa motors amb un concert de presentació amb ADN i Tales of Gaia -Cultura- 23/06/2017

L'Associació Ripollet Rock continua amb els seus actes de celebració del 25è aniversari del Ripollet Rock Festival. Per anar escalfant motors, l'entitat ha organitzat un concert per al pròxim 8 de juliol a la Sala Breakout, de Sabadell. Hi actuaran els terrassencs ADN, mítica banda dels anys 80 que va irrompre a l'escena barcelonina amb el seu heavy clàssic, i també pujaran a l'escenari els barcelonino-ripolletencs Tales of Gaia, una jove banda de power metal que està preparant el seu nou disc 'Hypernova'. Durant el concert, es regalaran samarretes i CD's; i es podran adquirir les samarretes del Ripollet Rock Festival 2017, que en les darreres setmanes ja ha tancat el seu cartell, amb el nom dels dos darrers grups musicals.

El 25è Ripollet Rock Festival escalfa motors amb un concert de presentació amb ADN i Tales of Gaia -Imatge 1-El 25è Ripollet Rock Festival escalfa motors amb un concert de presentació amb ADN i Tales of Gaia -Imatge 2-El 25è Ripollet Rock Festival escalfa motors amb un concert de presentació amb ADN i Tales of Gaia -Imatge 3-El 25è Ripollet Rock Festival escalfa motors amb un concert de presentació amb ADN i Tales of Gaia -Imatge 4-

Els alemanys Jaded Heart i els polonesos Crystal Viper completen el cartell de bandes del Ripollet Rock Festival, i se sumen als japonesos Loudness, els barcelonins Regresión i els terrassa-ripolletencs Rising Core. Després de 27 anys de carrera, Jaded Heart és una institució del hard rock a Alemanya. En els darrers anys, han incorporat músics de diferents orígens, que han endurit el seu so en directe. Presentaran el seu desè àlbum 'Common Destiny'.

Per altra banda, Crystal Viper arriben de Polònia amb la seva proposta de heavy metal més clàssic, encapçalats per la seva guitarrista i cantant Marta Gabriel. Crystal Viper es va fundar l'any 2003 i fins al 2013 van editar cinc discos. Després d'una aturada de quatre anys, tornen amb el nou disc 'Queen of the witches'. Ross The Boss (ex Manowar) y Mantas (Venom) col·laboren en aquest treball.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal