fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Ja es poden adqurir les entrades per al festival de final de curs del Bunkay Danza de l'1 de juliol -Cultura- 20/06/2017

Ja estan a la venda les entrades per festival de final de curs de Bunkay Danza, el qual tindrÓ lloc l'1 de juliol, a partir de les 16 h, al Teatre Auditori del Mercat Vell sota el lema #nomeetiquetes. El preu de les entrades Ús de 8 euros els majors de 12 anys, i de 4 euros els menors de 12 anys i es poden aconseguir al GimnÓs Bunkay.

Ja es poden adqurir les entrades per al festival de final de curs del Bunkay Danza de l'1 de juliol -Imatge 1-Ja es poden adqurir les entrades per al festival de final de curs del Bunkay Danza de l'1 de juliol -Imatge 2-

L'associaciˇ Bunkay Danza neix de la necessitat de donar el protagonisme que mereix a una branca professional i artÝstica que des de fa uns anys existeix al GimnÓs Bunkay. Molts alumnes i professors dediquen un gran nombre d'hores setmanals a la formaciˇ ˙nica i exclusiva de dansa. Reben classes de clÓssic, contemporani, hip-hop i acrobÓcia amb professors de gran prestigi en l'Ómbit nacional.

La participaciˇ en concursos exclusius de dansa, els grans resultats obtinguts en l'Ómbit nacional i la sortida professional que molts dels alumnes del gimnÓs han adoptat per a les seves vides grÓcies al seu pas per Bunkay, han impulsat l'entitat a crear aquesta associaciˇ amb l'objectiu de potenciar la formaciˇ, a mÚs d'aportar i donar valor a tots els esdeveniments culturals que tinguin lloc a Ripollet.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal