fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Ja es poden adqurir les entrades per al festival de final de curs del Bunkay Danza de l'1 de juliol -Cultura- 20/06/2017

Ja estan a la venda les entrades per festival de final de curs de Bunkay Danza, el qual tindrà lloc l'1 de juliol, a partir de les 16 h, al Teatre Auditori del Mercat Vell sota el lema #nomeetiquetes. El preu de les entrades és de 8 euros els majors de 12 anys, i de 4 euros els menors de 12 anys i es poden aconseguir al Gimnàs Bunkay.

Ja es poden adqurir les entrades per al festival de final de curs del Bunkay Danza de l'1 de juliol -Imatge 1-Ja es poden adqurir les entrades per al festival de final de curs del Bunkay Danza de l'1 de juliol -Imatge 2-

L'associació Bunkay Danza neix de la necessitat de donar el protagonisme que mereix a una branca professional i artística que des de fa uns anys existeix al Gimnàs Bunkay. Molts alumnes i professors dediquen un gran nombre d'hores setmanals a la formació única i exclusiva de dansa. Reben classes de clàssic, contemporani, hip-hop i acrobàcia amb professors de gran prestigi en l'àmbit nacional.

La participació en concursos exclusius de dansa, els grans resultats obtinguts en l'àmbit nacional i la sortida professional que molts dels alumnes del gimnàs han adoptat per a les seves vides gràcies al seu pas per Bunkay, han impulsat l'entitat a crear aquesta associació amb l'objectiu de potenciar la formació, a més d'aportar i donar valor a tots els esdeveniments culturals que tinguin lloc a Ripollet.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal