fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Corpus i els espais amb encant engalanen el nucli antic de Ripollet -Cultura- 19/06/2017

Els carrers del centre antic de Ripollet es van omplir diumenge, 18 de juny, amb les tradicionals catifes de flors elaborades amb motiu del Corpus. El carrer dels Afores, la plaça d'en Clos o el carrer del Sol, entre altres, es van engalanar amb motiu de la festa. Una de les catifes que va despertar més curiositat va ser la que va elaborar l'entitat convidada, l'Associacione Infioratori di Guspini, de l'illa de Sardenya. En el seu disseny de catifa van utilitzar elements culinaris, com ara cigrons, pebre vermell o farina, amb els que van elaborar un retaule.

El Corpus i els espais amb encant engalanen el nucli antic de Ripollet -Imatge 1-El Corpus i els espais amb encant engalanen el nucli antic de Ripollet -Imatge 2-El Corpus i els espais amb encant engalanen el nucli antic de Ripollet -Imatge 3-El Corpus i els espais amb encant engalanen el nucli antic de Ripollet -Imatge 4-El Corpus i els espais amb encant engalanen el nucli antic de Ripollet -Imatge 5-

Coincidint amb la festivitat de Corpus, l'Ajuntament de Ripollet va obrir al públic alguns dels racons més emblemàtics de la ciutat, en una nova edició dels Espais amb encant. La Baixada dels Corbs, la capella de Can Buxó o el jardí de Cal Queixalista van ser alguns dels espais exhibits. Tots aquests espais amb encant mostraven uns panells on s'explicava el seu origen, la seva història i curiositats que hi havien succeït.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal