fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 24 de març de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Placeta i l'Escola de Música realitzen un acte per realçar el valor de la inclusió -Cultura- 14/06/2017

Una seixantena de nens i nenes del Centre Obert La Placeta va interpretar el 13 de juny al pati del Centre Cultural l'obra Boix el bruixot i la ciutat de Meravella, de Manel Justícia i Jordi González. L'activitat estava dirigida per l'Escola de Música de la Societat Coral "El Vallès" i s'emmarcava dins l'Any Clavé i el Dia de l'Associacionisme Cultural.

La Placeta i l'Escola de Música realitzen un acte per realçar el valor de la inclusió -Imatge 1-La Placeta i l'Escola de Música realitzen un acte per realçar el valor de la inclusió -Imatge 2-La Placeta i l'Escola de Música realitzen un acte per realçar el valor de la inclusió -Imatge 3-La Placeta i l'Escola de Música realitzen un acte per realçar el valor de la inclusió -Imatge 4-La Placeta i l'Escola de Música realitzen un acte per realçar el valor de la inclusió -Imatge 5-

L'obra, Boix el bruixot i la ciutat de Meravella s'adreça a nens i nenes de 3 a 8 anys i explica una història sobre el valor de la inclusió i el reconeixement de les persones que tenen capacitats diferents. La història explica com Boix el bruixot fa una maledicció a la ciutat roja, blava i verda, però en Xavier, la Lola i la Flora, uns protagonistes especials perquè tenen algunes dificultats que, aparentment, no tenen la resta d'habitants de la seva ciutat, faran entrar en raó el bruixot, sense fer massa coses: una abraçada, escoltant amb atenció, o cantant una cançó. Finalment, les ciutats, cada una amb les seves particularitats, s'uneixen per fer-ne una sola, multicolor i diferent: la ciutat de Meravella.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal