fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Placeta i l'Escola de Música realitzen un acte per realçar el valor de la inclusió -Cultura- 14/06/2017

Una seixantena de nens i nenes del Centre Obert La Placeta va interpretar el 13 de juny al pati del Centre Cultural l'obra Boix el bruixot i la ciutat de Meravella, de Manel JustÝcia i Jordi Gonzßlez. L'activitat estava dirigida per l'Escola de M˙sica de la Societat Coral "El VallŔs" i s'emmarcava dins l'Any ClavÚ i el Dia de l'Associacionisme Cultural.

La Placeta i l'Escola de Música realitzen un acte per realçar el valor de la inclusió -Imatge 1-La Placeta i l'Escola de Música realitzen un acte per realçar el valor de la inclusió -Imatge 2-La Placeta i l'Escola de Música realitzen un acte per realçar el valor de la inclusió -Imatge 3-La Placeta i l'Escola de Música realitzen un acte per realçar el valor de la inclusió -Imatge 4-La Placeta i l'Escola de Música realitzen un acte per realçar el valor de la inclusió -Imatge 5-

L'obra, Boix el bruixot i la ciutat de Meravella s'adreša a nens i nenes de 3 a 8 anys i explica una hist˛ria sobre el valor de la inclusiˇ i el reconeixement de les persones que tenen capacitats diferents. La hist˛ria explica com Boix el bruixot fa una maledicciˇ a la ciutat roja, blava i verda, per˛ en Xavier, la Lola i la Flora, uns protagonistes especials perquŔ tenen algunes dificultats que, aparentment, no tenen la resta d'habitants de la seva ciutat, faran entrar en raˇ el bruixot, sense fer massa coses: una abrašada, escoltant amb atenciˇ, o cantant una canšˇ. Finalment, les ciutats, cada una amb les seves particularitats, s'uneixen per fer-ne una sola, multicolor i diferent: la ciutat de Meravella.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal