fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 22 de febrer de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
El patinador del CPA Ripollet Llorenç Álvarez queda 4t en la prestigiosa Copa Alemanya -Esport- 13/06/2017

El patinador Llorenç Álvarez, membre de l'equip del Club Patinatge Artístic Ripollet, ha assolit la 4a plaça en la prestigiosa Internationaler Deutschlandpokal 2017, l'anomenada Copa Alemanya. La competició es va dur a terme a finals de maig a la ciutat alemanya de Freiburg. Llorenç Álvarez formava l'equip ripolletenc juntament amb Alejandro García i Laia Fernández.

El patinador del CPA Ripollet Llorenç Álvarez queda 4t en la prestigiosa Copa Alemanya -Imatge 1-El patinador del CPA Ripollet Llorenç Álvarez queda 4t en la prestigiosa Copa Alemanya -Imatge 2-El patinador del CPA Ripollet Llorenç Álvarez queda 4t en la prestigiosa Copa Alemanya -Imatge 3-El patinador del CPA Ripollet Llorenç Álvarez queda 4t en la prestigiosa Copa Alemanya -Imatge 4-El patinador del CPA Ripollet Llorenç Álvarez queda 4t en la prestigiosa Copa Alemanya -Imatge 5-

Llorenç Álvarez i Alejandro García van participar en la modalitat de lliure en categoria sènior i junior, respectivament. Llorenç va aconseguir la quarta posició en la primera part del concurs, amb el programa curt, i la va mantenir després del programa llarg. La classificació final va ser encapçalada pel també català Pere Marsinyach, 2n va ser l'italià Michele Sica, i en 3r lloc va quedar el francès Pierre Meriel. Per la seva banda, Alejandro García va aconseguir una meritòria 8a plaça en categoria júnior. Per la seva banda, Laia Fernández va competir en la modalitat de Figures Obligatòries en categoria juvenil. Fernández va ser 18a classificada.

Èxit dels ripolletencs al Campionat de Catalunya cadet i juvenil
Els èxits del CPA Ripollet van continuar uns dies després, a principis de juny, en el Campionat de Catalunya de les categories cadet i juvenil, disputat a Reus. El club ripolletenc hi portava quatre patinadors. En categoria cadet, Ot Dalmau es va proclamar campió de Catalunya. Dalmau no va estar del tot afortunat en el programa curt i va quedar-se en quarta posició, però un magnífic i treballat programa llarg li va servir per remuntar i assolir la posició més alta del podi. Ot Dalmau, que va fer 325,200 punts, es va imposar clarament al segon classificat Biel Jané (Foment Cardoní), que es va quedar a 295,200 punts.

En categoria juvenil femenina, Anna Rabassa es va proclamar subcampiona després de realitzar dos grans programes. L'altra ripolletenca de la categoria, Laia López, va aconseguir una treballada 6a posició. En categoria cadet femenina, Clàudia Aguado va fer-se amb la tercera posició. La pròxima cita per a aquests quatre patinadors serà el Campionat d'Espanya, que tindrà lloc a Banyoles el mes vinent, ja que amb aquests bons resultats tots quatre han aconseguit la classificació per participar-hi.

Fotos: Imatges de Llorenç Álvarez i dels patinadors del CPA Ripollet al Campionat de Catalunya (CPA Ripollet).

J.S.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal