fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Redrum MC de Ripollet convida a esmorzar a una vintena de persones grans de la residència d'avis -Societat- 13/06/2017

Aquest diumenge, 11 de juny, al matÝ molt ve´ns que passejaven per la rambla de Sant Jordi es van quedar bocabadats davant d'una imatge gens habitual. Un grup de motards feien espetegar els tubs d'escapament de les seves motos al bell mig de la rambla, mentre al seu costat els acompanyaven un grup d'avis i Óvies en les seves cadires de rodes. Es tractava d'una activitat social i solidÓria endegada pel club de moters Redrum Motorcycle Club Espa˝a, format Ýntegrament per ve´ns de Ripollet. Els membres de Redrum MC Espa˝a van convidar a esmorzar a una vintena d'avis i Óvies de la residŔncia d'avis del carrer del Calvari a la cafeteria Massamara.

El Redrum MC de Ripollet convida a esmorzar a una vintena de persones grans de la residència d'avis  -Imatge 1-El Redrum MC de Ripollet convida a esmorzar a una vintena de persones grans de la residència d'avis  -Imatge 2-El Redrum MC de Ripollet convida a esmorzar a una vintena de persones grans de la residència d'avis  -Imatge 3-El Redrum MC de Ripollet convida a esmorzar a una vintena de persones grans de la residència d'avis  -Imatge 4-El Redrum MC de Ripollet convida a esmorzar a una vintena de persones grans de la residència d'avis  -Imatge 5-

El club Redrum MC Espa˝a va nÚixer a Ripollet a finals del mes de marš d'enguany. Es tracta de la secciˇ Barcelona-Espa˝a d'aquest club de motards arrelat als Estats Units i fundat a Nova York. De fet, els representants nord-americans del club van venir a Ripollet per a la cita, ja que els ripolletencs sˇn el primer club associat a Redrum MC de tot Europa. El seu grup de suport sˇn els Lions on the Road. En total, sˇn un total de 20 persones dividides entre els dos grups de moters.

Vessant solidari
Ďbviament, es tracta d'un club de motards, que cada diumenge organitzen una sortida en moto, a Girona, Lleida, etc. Per˛ els seus fundadors tambÚ li han volgut donar un vessant solidari amb accions com la d'aquest diumenge. "El nostre objectiu Ús fer somriure als avis, als nens malalts de cÓncer i, en general, a la gent que estÓ patint", explica Alghali, president de Redrum MC Espa˝a. "Som gent treballadora i el poc que tenim ho volem compartir amb la gent que li falta", indica Alghali. Fa unes setmanes, el club va fer una petita ruta per Ripollet, Cerdanyola i Montcada repartint entrepans i ampolles d'aigua entre les persones que viuen al carrer. El seu pr˛xim projecte Ús anar a l'Hospital del TaulÝ per donar joguines als infants que hi estan ingressats per malaltia. "No deixem de ser un MotoClub, per˛ tambÚ volem fer accions humanitÓries i solidÓries", explica el president de Redrum MC. Aquest diumenge, van poder treure un somriure a les persones grans de la residŔncia d'avis, convidant-los a aquest esmorzar, escoltant-los i fent-los companyia durant tot el matÝ.

J.S.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal