fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 26 d'abril de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El Pacte Local pel Referèndum és signat per 25 entitats de Ripollet -Política- 09/06/2017

25 partits polítics i entitats de Ripollet van signar ahir el Pacte Local pel Referèndum en un acte celebrat el 8 de juny al vespre al Centre Cultural i que va ser presidida per l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, i pel president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. Després dels parlaments d'Osuna, Cuixart i de Josep Maria Vinyes, membre de Ripollet per la Independència, entitat organitzadora de l'acte, es va llegir el Manifest del Pacte Local pel Referèndum i es va signar el document per part de les entitats adherides.

El Pacte Local pel Referèndum és signat per 25 entitats de Ripollet -Imatge 1-El Pacte Local pel Referèndum és signat per 25 entitats de Ripollet -Imatge 2-El Pacte Local pel Referèndum és signat per 25 entitats de Ripollet -Imatge 3-El Pacte Local pel Referèndum és signat per 25 entitats de Ripollet -Imatge 4-El Pacte Local pel Referèndum és signat per 25 entitats de Ripollet -Imatge 5-

En aquestes intervencions, Vinyes va apuntar que el Pacte és un "excercici de democràcia del dret a decidir", a més va valorar el nombre d'entitats que han signat el document com a "més que notable respecte el teixit associatiu de Ripollet". Al seu torn, l'alcalde va destacar la "majoria social de Ripollet" a favor del referèndum, per la qual cosa el Pacte és "una plataforma transversal i oberta que neix forta i amb bona salut". Finalment, Cuixart va felicitar la societat catalana "pel consens en voler construir un nou futur" i es va mostrar optimista perquè "la tossuderia dels catalans sempre ens ensortim quan fem coses col·lectives".

E.P.


Icona Fitxer PDF - 0,22 Mb - Manifest-PLR.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal