fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 24 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Campanya de les CAV a favor de la municipalització de serveis -Política- 02/06/2017

Les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) han iniciat una campanya a les xarxes socials a favor de la municipalització dels serveis sota el lema No es poden posar portes al camp. La coalició municipalista també ha creat l'etiqueta #MonteroVsServeisPublics per "aturar els peus al ministre Montoro", segons es llegeix en un comunicat de les CAV.

Campanya de les CAV a favor de la municipalització de serveis -Imatge 1-

La coalició afegeix que el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, és "qui ha introduït als Pressupostos de l'Estat del 2017 algunes clàusules per evitar que els ajuntaments puguin subrogar la plantilla de les empreses concessionàries quan es realitzi una reinternalització d'un servei".

Les CAV asseguren que "la maniobra de Montoro suposa un greu entrebanc per portar a terme els processos de remunicipalització de serveis i una ingerència a les competències municipals".

En aquest sentit, en el Ple Ordinari de Ripollet celebrat el 26 de maig, es va aprovar una moció presentada per Decidim de rebuig a aquests pressupostos. La moció va tenir el suport de totes les formacions excepte les del PP i C's, que hi van votar en contra.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal