fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'escola Anselm Clavé guanya un dels Premis Pilarín Bayés de contes infantils -Cultura- 30/05/2017

Els alumnes de quart de primària de l'escola Anselm Clavé és una de les escoles guanyadores del Premi Pilarín Bayés 2017 de contes escrits per nens i nenes, que convoca anualment l'hospital Sant Joan de Déu i l'Editorial Mediterrània. Els joves ripolletencs van ser una de les escoles guardonades gràcies al conte Les aventures del Dudu, presentat amb el pseudònim Els 25 llibreters. L'acte de lliurament dels guardons tindrà lloc l'1 de juny al parc sanitari del centre hospitalari a Sant Boi de Llobregat.

L'escola Anselm Clavé guanya un dels Premis Pilarín Bayés de contes infantils -Imatge 1-

El Premi Pilarín Bayés pretén estimular la creativitat i imaginació dels infants de primària fent-los reflexionar cada any entorn una temàtica diferent. Enguany, els participants han escrit sobre el joc, com a element essencial pel desenvolupament i l'entreteniment dels infants.

Enguany sota la temàtica El joc, juguem per créixer s'han rebut 800 contes que s'han classificat en tres categories coincidint amb els cicles de primària: inicial, mitjà i superior. El jurat ha escollit cinc contes de cada cicle. I els 15 contes guanyadors es publicaran en un llibre il·lustrat per la Pilarín. Tots els premiats rebran una còpia del llibre il·lustrat per la Pilarín amb els 15 contes guanyadors.

Fruit de l'anàlisi de les experiències recollides als contes, l'especialista en jocs, Oriol Ripoll, elaborarà l'estudi 'Escoltem els infants', que permetrà tenir una visió en profunditat de com viuen el joc els infants. L'estudi estarà disponible al web www.premipilarinbayes.org a partir de juliol.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal