fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Es presenten les JERC de Ripollet de la mà del diputat Gabriel Rufián -Política- 22/05/2017

El passat divendres, 19 de maig, es van presentar les Joventuts d'Esquerra Republicana de Ripollet. La seva portaveu, Núria Escursell, va proclamar les JERC de Ripollet com "l'única alternativa jove per al municipi" i va explicar el compromís de les JERC contra el feixisme i per la promoció d'una política juvenil més visible i participativa. Van fer costat a l'acte la portaveu i regidora d'ERC a Ripollet, Lurdes Serra; el president de la secció local d'ERC, Jordi Soldevila; el portaveu nacional de les JERC, Pau Morales; el secretari de Política Municipal d'ERC, Marc Sanglas; el senador d'ERC, Bernat Picornell i el diputat Gabriel Rufián.

Es presenten les JERC de Ripollet de la mà del diputat Gabriel Rufián -Imatge 1-Es presenten les JERC de Ripollet de la mà del diputat Gabriel Rufián -Imatge 2-Es presenten les JERC de Ripollet de la mà del diputat Gabriel Rufián -Imatge 3-

La gent no menja banderes
Davant la seu d'ERC plena a vessar, el diputat Gabriel Rufián va afirmar que "la gent no menja banderes. Estem per guanyar-ho tot, per guanyar un país, per dignificar a la gent que es va deixar la vida fa 80 anys, del país que ens van robar". I va afegir, "tenir pàtria és tenir hospitals dignes, tenir igualtat". Segons Rufián, "ERC és l'amenaça contra un status quo injust" i "l'única derrota que Rajoy té el seu horitzó és el referèndum de Catalunya".



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal