fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
El parc de Norbert Fusté serà aquest dimarts el pròxim escenari del projecte 'Explora el teu parc' -Medi Ambient- 23/05/2017

El parc de Norbert Fusté serà l'escenari aquest dimarts, 23 de maig, de la sessió del projecte Explora el teu parc, on monitors de la Casa Natura ajuden els infants a descobrir la flora i fauna de l'espai. L'activitat tindrà lloc entre dos quarts de cinc i dos quarts de set de la tarda. Aquesta serà la sisena sessió del projecte, que va començar el 4 de maig i es desenvoluparà tots els dimarts i dijous del mes.

El parc de Norbert Fusté serà aquest dimarts el pròxim escenari del projecte 'Explora el teu parc' -Imatge 1-El parc de Norbert Fusté serà aquest dimarts el pròxim escenari del projecte 'Explora el teu parc' -Imatge 2-El parc de Norbert Fusté serà aquest dimarts el pròxim escenari del projecte 'Explora el teu parc' -Imatge 3-

La darrera sessió va tenir lloc el 18 de maig al parc de Carles Ferré. Hi van participar dos infants de P3, quatre de P4, dos de 4t, tres de 5è i un de 6è. En total, 12 infants. Van realitzar activitats en grup, però les activitats es van haver de finalitzar abans de temps per culpa de la pluja.

El projecte Explora el teu parc continuarà el 25 de maig al parc d'Anselm Clavé, davant el CAP I, i finalitzarà el dia 30 al parc de la Solidaritat, al costat del pavelló Joan Creus.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal