fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 18 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
El parc de Norbert Fusté serà aquest dimarts el pròxim escenari del projecte 'Explora el teu parc' -Medi Ambient- 23/05/2017

El parc de Norbert FustÚ serÓ l'escenari aquest dimarts, 23 de maig, de la sessiˇ del projecte Explora el teu parc, on monitors de la Casa Natura ajuden els infants a descobrir la flora i fauna de l'espai. L'activitat tindrÓ lloc entre dos quarts de cinc i dos quarts de set de la tarda. Aquesta serÓ la sisena sessiˇ del projecte, que va comenšar el 4 de maig i es desenvoluparÓ tots els dimarts i dijous del mes.

El parc de Norbert Fusté serà aquest dimarts el pròxim escenari del projecte 'Explora el teu parc' -Imatge 1-El parc de Norbert Fusté serà aquest dimarts el pròxim escenari del projecte 'Explora el teu parc' -Imatge 2-El parc de Norbert Fusté serà aquest dimarts el pròxim escenari del projecte 'Explora el teu parc' -Imatge 3-

La darrera sessiˇ va tenir lloc el 18 de maig al parc de Carles FerrÚ. Hi van participar dos infants de P3, quatre de P4, dos de 4t, tres de 5Ŕ i un de 6Ŕ. En total, 12 infants. Van realitzar activitats en grup, per˛ les activitats es van haver de finalitzar abans de temps per culpa de la pluja.

El projecte Explora el teu parc continuarÓ el 25 de maig al parc d'Anselm ClavÚ, davant el CAP I, i finalitzarÓ el dia 30 al parc de la Solidaritat, al costat del pavellˇ Joan Creus.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal