fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Nova cita amb les assemblees de barri per debatre sobre la mobilitat al carrer de Balmes -Política- 17/05/2017

La Regidoria de Mobilitat i Transport Públic, juntament amb la de Manteniment, han convocat una nova assemblea de barri, que se celebrarà aquest pròxim dissabte, 20 de maig. La cita se celebrarà al Casal d'Avis, a partir de les 12 hores. La trobada girarà al voltant de la mobilitat al carrer de Balmes i les possibilitats de convivència del trànsit rodat i de vianants en aquest espai. A l'assemblea de barri hi assistiran els regidors Fran Sánchez i Santos Gómez.

Nova cita amb les assemblees de barri per debatre sobre la mobilitat al carrer de Balmes -Imatge 1-Nova cita amb les assemblees de barri per debatre sobre la mobilitat al carrer de Balmes -Imatge 2-

Com en les últimes ocasions, l'assemblea servirà per a que l'equip de govern faci una proposta de millora de la mobilitat al carrer de Balmes. Durant la trobada, es recolliran les opinions i valoracions dels veïns que hi assisteixin, així com es recolliran les seves idees i propostes.

Aquesta és la segona assemblea de barri celebrada durant aquest mes, després de la trobada que es va dur a terme el passat 6 de maig a les instal·lacions de l'escola El Martinet. En aquella ocasió, es va debatre la mobilitat del carrer de Sant Jaume; i el regidor de Mobilitat i Transport Públic, Fran Sánchez, va anunciar que l'Ajuntament tirarà endavant aquest estiu una prova pilot, que consistirà a instal·lar mobiliari urbà (bancs, jardineres, etc.) a les zones d'aparcament del carrer de Sant Jaume, entre els carrers de Sarrià de Ter i Mercè, per donar més espai de pas als vianants. Els assistents van exposar durant l'assemblea algunes propostes, com ara l'obertura del Camí de la Serra al pas de vehicles o una millor adequació de l'avinguda del riu Ripoll per desviar el pas de cotxes i camions del centre de Ripollet cap a aquestes possibles vies de circumval·lació.

Foto: Instantània de l'anterior assemblea de barri, celebrada el passat 6 de maig.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal