fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 18 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
El Ple aprova una modificació de crèdits d'1,2 milions d'euros per a inversions -Plens- 28/04/2017

El Ple Ordinari d'abril, celebrat el dia 27, va aprovar una modificació de crèdits per la qual es destinen 1,2 milions d'euros a diverses inversions, com l'arranjament de la font de la plaça del riu Ripoll, l'adequació del Jutjat de Pau o una nova rotonda als carrers de la Indústria i de Jaume I, entre altres. La modificació de partides proposada pel govern de Decidim va obtenir el suport de la regidora no adscrita, Mònica Laborda, i d'ERC-JpR, mentre que la resta de formacions s'hi van abstenir.

El Ple aprova una modificació de crèdits d'1,2 milions d'euros per a inversions -Imatge 1-El Ple aprova una modificació de crèdits d'1,2 milions d'euros per a inversions -Imatge 2-El Ple aprova una modificació de crèdits d'1,2 milions d'euros per a inversions -Imatge 3-El Ple aprova una modificació de crèdits d'1,2 milions d'euros per a inversions -Imatge 4-El Ple aprova una modificació de crèdits d'1,2 milions d'euros per a inversions -Imatge 5-

La modificació del Pressupost Municipal, motivada per l'arribada de subvencions d'altres administracions, també contempla destinar inversions a la millora de l'aparcament entre els carrers de Sant Jaume i de la Font de Can Mas, a la reparació de voreres i l'asfaltat dels carrers de Balmes, Tarragona i Montcada, entre altres; a pintura viària i separadors de carrils bici, a petites obres a les escoles El Martinet i Tiana i a equipaments esportius, com les de la pista d'atletisme, el camp de futbol de l'Industrial, la piscina municipal o el pavelló Joan Creus.

El Ple també va donar llum verd a una altra modificació de crèdits per la qual el Patronat Municipal d'Ocupació adquireix aparells d'oficina que ara tenia llogats i s'atorguen subvencions de 1.000 euros cadascuna a les dues entitats d'aturats del municipi. Aquest punt va tenir el vot favorable de tots els grups i l'abstenció del PP.

Per altra banda, també va tirar endavant la proposta de la nova estructura orgànica del Patronat Municipal d'Esports (PAME), gràcies als vots favorables del PDECAT, ERC-JpR, C's i el PSC. S'hi van abstenir, el PP i la regidora no adscrita. L'alcalde de Ripollet, José María Osuna, va intervenir per fer un reconeixement a qui fins ara havia estat el gerent del PAME.

Finalment, el Ple va aprovar també l'adhesió a la Xarxa de Municipis per a l'Economia Social Solidària amb el suport de la regidora no adscrita, el PDECAT, ERC-JpR i el PSC i les abstencions de PP i C's.

Pel que fa a les mocions, tots els grups van donar suport a la moció presentada per C's en favor de polítiques que afavoreixin els serveis socials que es presten a les persones afectades per autisme.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal