fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 24 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Laia Fernández i Clàudia Aguado, del CPA Ripollet, campiones d'Espanya en Figures Obligatòries -Esport- 20/04/2017

Les patinadores Laia Fernández i Clàudia Aguado, del Club Patinatge Artístic Ripollet, s'han proclamat campiones d'Espanya de Figures Obligatòries en les categories de juvenil i cadet, respectivament. Les dues joves patinadores ho van aconseguir en el Campionat d'Espanya de Figures Obligatòries que es va celebrar el cap de setmana del 8 i 9 d'abril al Pavelló d'Esports de la Riera Seca, a Mollet del Vallès.

Laia Fernández i Clàudia Aguado, del CPA Ripollet, campiones d'Espanya en Figures Obligatòries -Imatge 1-Laia Fernández i Clàudia Aguado, del CPA Ripollet, campiones d'Espanya en Figures Obligatòries -Imatge 2-

Aquestes dues medalles d'or, es van sumar a la 6a posició que va assolir Ivet Figueres en categoria sènior i la 5a plaça d'Elna Francès en infantil. Uns bons resultats per a les quatre representants del CPA Ripollet, sobretot per a Laia Fernández i Clàudia Aguado, que ja s'havien proclamat campiones de Catalunya al mes de març. Fernández i Aguado participaran del 24 al 27 de maig a la prestigiosa Copa Alemanya que tindrà lloc a la ciutat de Friburg (Alemanya).

Foto: CPA Ripollet (Laia Fernández, al centre).

J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal