fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Amics del Teatre fa entrega de 500 euros a l'entitat Càritas Ripollet -Cultura- 10/04/2017

El passat 4 d'abril, els Amics del Teatre de Ripollet van fer entrega a Càritas d'un xec per valor de 500 euros. L'acte d'entrega es va realitzar al Centre Parroquial. En un comunicat de premsa, l'entitat d'Amics del Teatre assegurava: "Com a entitat del poble, ens fa molta il·lusió col·laborar amb el nostre poble; oferint teatre, emocions, alegries, comèdies, musicals, tragèdies... Si, a més, podem aportar el nostre granet de sorra per la gent necessitada del poble, doncs millor que millor".

Amics del Teatre fa entrega de 500 euros a l'entitat Càritas Ripollet -Imatge 1-Amics del Teatre fa entrega de 500 euros a l'entitat Càritas Ripollet -Imatge 2-

Així mateix, ho explicava el president de l'entitat, Joan Nonell, en l'Info de Ripollet Ràdio del passat 31 de març: "Estem contents de poder col·laborar amb la gent que ho passa malament al nostre poble, és el segon any entreguem un xec a Càritas". Aquests 500 euros de la donació són part dels diners recaptats en les obres que Amics del Teatre ha representat durant aquest curs.

Estrena de pàgina web i nova temporada
L'entitat Amics del Teatre ha estrenat pàgina web fa ben poques setmanes. El nou web és amicsdelteatre.cat, i permet la compra d'entrades via on-line. Per altra banda, l'entitat ha avançat ja la nova programació fins a final d'any. La temporada començarà amb el clàssic de Lewis Carrol Alícia en el País de les Meravelles, que està adaptada per Jordi Rodríguez i la dirigirà Mònica López. Es representarà els dies 6, 7, 13 i 14 de maig. Els dissabtes 6 i 13 a les 19 hores; i els diumenges, 7 i 14, en doble sessió, a les 12 i 19 hores.

En el mes de juny, el grup juvenil d'Amics del Teatre pujaran a l'escenari per representar El club dels poetes morts. Es tracta d'una adaptació de Laia Vilardell a partir del guió amb el mateix títol de Tom Schulman, que va donar lloc a la pel·lícula estrenada l'any 1989. La mateixa Vilardell dirigirà l'obra. Aquesta es podrà gaudir els dies 10 i 11 de juny, a les 22 i a les 19 h, respectivament.

Amb motiu de la Festa Major de Ripollet, Amics del Teatre presentarà l'obra còmica El Llibertí, d'Eric-Emmanuel Scmhitt. Jordi Rodríguez s'encarregarà de la direcció. Es podrà veure el 25 i 27 d'agost, i el 2 i 3 de setembre. Per últim, de cara al Nadal, el 26 de desembre, dia de Sant Esteve, els membres d'Amics del Teatre oferiran tot un clàssic, Casa de Nines de Henrik Ibsen. La representació de Sant Esteve començarà a les 19 hores.

Foto: Amics del Teatre de Ripollet.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal