fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 2 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Teatre Auditori presenta la comèdia Mambo que reflexiona amb humor sobre la parella -Cultura- 07/04/2017

El Teatre Auditori acull aquest divendres, 7 d'abril, l'obra còmica Mambo. La companyia Les Antonietes presenta aquesta comèdia negra a partir de les 21 hores. Es tracta d'una obra teatral que reflexiona sobre el món de la parella, amb reminiscències a Woody Allen i Eugène Ionesco. El seu autor és Oriol Tarrasón, que també s'encarrega de la direcció de l'obra. Està interpretada per Annabel Castan i Dani Arrebola. La representació està organitzada per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell i el preu de l'entrada és de 16 euros.

El Teatre Auditori presenta la comèdia <i>Mambo</i> que reflexiona amb humor sobre la parella -Imatge 1-El Teatre Auditori presenta la comèdia <i>Mambo</i> que reflexiona amb humor sobre la parella -Imatge 2-El Teatre Auditori presenta la comèdia <i>Mambo</i> que reflexiona amb humor sobre la parella -Imatge 3-

Durant un sopar més, d'un dia qualsevol, un matrimoni s'enfronta a una disjuntiva: ella vol el divorci, però ell no. Durant l'obra Mambo, l'espectador s'adona fins a quin punt una parella és capaç de defensar una mentida per no haver de respondre a la pregunta que els sobrevola: És bonica la vida que tenim? Oriol Tarrasón reflexiona en aquest text sobre les excuses absurdes i absurds retrets que una parella és capaç d'inventar-se per no haver d'afrontar la crua realitat.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal