fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Ordinari del 30 de març del 2017 -Plens- 30/03/2017

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 30 de març, un nou Ple Ordinari. L'ordre del dia compta amb 6 punts i 4 mocions. Entre els punts que es debatran destaca el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per a l'aplicació de la Targeta Rosa en el transport de Ripollet cap a Barcelona.

Avanç del Ple Ordinari del 30 de març del 2017 -Imatge 1-

En el Ple també es debatrà el Pla d'Acció del Pla Educatiu Local per als dos pròxims anys, un full de ruta que ja ha aprovat el Consell Escolar Municipal i que ha de confirmar el Ple. L'adhesió al conveni del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament o la creació d'una comissió d'estudi per a la neteja dels edificis municipals i patronats seran altres temes que es debatran.

Pel que fa a les mocions, Ciutadans en presenta una en la qual sol·licita una campanya de sensibilització i conscienciació vers les persones que pateixen un transtorn de l'espectre autista i sol·licita l'estudi per implementar un sistema de comunicació a través de símbols per a que aquestes les persones que ho pateixen es puguin comunicar més fàcilment. Ara Decidim presenta una altra moció en favor de la igualtat de drets i la no discriminació de les persones amb discapacitat sensorial en matèria matrimonial o d'atorgament d'escriptures i testaments, entre altres. La coalició en presenta una altra de suport a la Via Asturiana, una iniciativa de reforma constitucional nascuda del moviment 15M. Finalment, ERC-JpR presenta una moció per declarar Ripollet Vila Groga, en defensa del model públic d'educació.

El Ple començarà a les 19.30 hores i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal