fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC responsabilitza el govern de Ripollet de la renúncia de LIDL a ampliar la planta de Montcada -Política- 23/03/2017

El Partit dels Socialistes de Ripollet ha lamentat, a través d'un comunicat de premsa, les últimes notícies sobre la renúncia de l'empresa LIDL d'ampliar les seves instal·lacions ubicades al terme municipal de Montcada i Reixac i a tocar de Ripollet. La cadena de supermercats ha decidit construir un nou centre logístic a Martorell, mantenint la planta de Montcada tal com està ara. Segons els socialistes, "la incapacitat de govern de la CUP de Ripollet ha fet perdre a la ciutat l'oportunitat de generar centenars de llocs de treball i 150 milions d'inversió per als veïns de Ripollet".

El PSC responsabilitza el govern de Ripollet de la renúncia de LIDL a ampliar la planta de Montcada -Imatge 1-

En el comunicat, els socialistes asseguren que el grup municipal socialista ja va advertir l'equip de govern "que apliqués el sentit comú i que canviés tot el que permetés la llei per no perdre aquesta oportunitat pel municipi". El PSC critica "la incapacitat del govern municipal, que s'ha mantingut inoperant en totes les gestions relacionades amb l'ampliació de la nau del LIDL". Segons els socialistes, aquesta renúncia a ampliar la planta "suposa la frenada d'una inversió de 150 milions d'euros que hagués suposat la creació de centenars nous llocs de treball per als veïns i veïnes de Ripollet".

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal