fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Convocatòria per participar en el procés de reinauguració de la plaça de Pere Quart -Cultura- 14/03/2017

L'Ajuntament de Ripollet ha obert un procés participatiu per a la reinauguració de la plaça de Pere Quart. Tot i que és l'espai més cèntric de municipi i que acull gran nombre d'activitats de tot tipus, culturals, socials, esportives o reivindicatives, la plaça no compta amb elements identificatius que la lliguin amb l'escriptor que li dóna nom, Pere Quart, pseudònim de Joan Oliver, un dels referents de la poesia catalana.

Convocatòria per participar en el procés de reinauguració de la plaça de Pere Quart -Imatge 1-Convocatòria per participar en el procés de reinauguració de la plaça de Pere Quart -Imatge 2-Convocatòria per participar en el procés de reinauguració de la plaça de Pere Quart -Imatge 3-

El proper dia 22 de març, a les 18.30 hores, la biblioteca acollirà una trobada participativa a la qual estan convidades totes aquelles persones de Ripollet que els agradin els llibres i la poesia i que tinguin interès a prendre part en aquest procés de reinauguració de la plaça Pere Quart. Tot i que no és imprescindible, qui vulgui participar en aquesta trobada pot enviar un correu electrònic a l'adreça b.ripollet@diba.cat.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal