fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC acusa la "incapacitat de dialogar i pactar" del govern pel fiasco de la benzinera de Can Mas -Política- 28/02/2017

El PSC de Ripollet considera fruit de "la incapacitat del govern municipal de dialogar i pactar amb les forces polítiques municipals" el fet que en el Ple de febrer no s'aprovés la modificació del Pla General que permetria la instal·lació d'una benzinera al costat dels Mossos d'Esquadra. El punt va tenir el vot favorable d'ERC, el negatiu de la regidora no adscrita Mònica Laborda, i l'abstenció de PDECAT, PP, Ciutadans i el PSC.

El PSC acusa la "incapacitat de dialogar i pactar" del govern pel fiasco de la benzinera de Can Mas -Imatge 1-

Els socialistes qualifiquen el seu posicionament com "una actitud de generositat i responsabilitat, ja que, per part del govern municipal, ni tan sols se'ns ha trucat o convocat a una reunió per a poder aclarir els dubtes que tenim sobre la proposta presentada". Entre aquests dubtes, el PSC destaca si s'ha elaborat un estudi d'impacte sobre la instal·lació d'un renta-cotxes al costat de l'escola El Martinet, com queda el projecte de Camí Escolar Segur, com s'evitarà un col·lapse de vehicles a les hores d'entrada i sortida dels alumnes si el solar s'inhabilita com a aparcament, o el fet que a l'expedient no hi ha cap document amb el vistiplau de la conselleria d'Interior per a instal·lar la benzinera al costat de la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Des del PSC creuen que "alguna cosa no funciona al govern quan cap grup de l'oposició dóna suport a la seva proposta. Això els hauria de fer reflexionar. Nosaltres els hi recomanem que, en lloc de repartir culpes als altres, deixin les actituds prepotents i dialoguin per pactar els temes importants".

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal