fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
ERC critica el govern local per "manca de transparència" en el desenvolupament del Pla de Mobilitat -Política- 17/02/2017

ERC-JpR ha criticat l'equip de govern de Ripollet pel que considera "manca de transparència" sobre el Pla de Mobilitat. Segons el president local de la formació independentista, el govern local no els ha comunicat si ha acceptat o no les 11 al·legacions que van presentar al Pla, però que, a parer seu, algunes d'aquestes al·legacions ja s'estan portant a terme.

ERC critica el govern local per "manca de transparència" en el desenvolupament del Pla de Mobilitat -Imatge 1-

La regidora republicana Lurdes Serra va apuntar que aquestes al·legacions són les que fan referència a l'acabament del carrer del Calvari, entre els carrers Estrella i Padró, la d'un estudi específic per a la zona centre del municipi, l'adequació d'espais per a l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, o la instal·lació de plataformes a les parades de bus per a facilitar l'accés a la gent gran i a les persones amb mobilitat reduïda.

El Pla de Mobilitat consta de tres fases d'aplicació, la primera de les quals acaba aquest 2017. En aquest sentit, Soldevila va assegurar que veu "molt difícil i tard que el Pla tiri endavant tal com s'ha plantejat". Serra, al seu torn, va apuntar que la manera de fer de l'equip de govern "recorda velles formes d'altres governs passats".

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal