fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PP denuncia "lentitud i manca de resposta" del govern a les preguntes dels veïns -Política- 03/02/2017

El PP de Ripollet ha denunciat "lentitud i manca de resposta" per part de l'equip de govern en algunes de les qüestions que han entrat a l'Ajuntament referides a molèsties, problemes o dubtes que els veïns i veïnes han traslladat al PP mitjançant la seva Oficina d'Atenció Ciutadana.

El PP denuncia "lentitud i manca de resposta" del govern a les preguntes dels veïns -Imatge 1-

Segons Francina Sau i Cristina Lozano, responsables d'aquesta oficina, molts veïns i veïnes de Ripollet se senten "decebuts" per la manca de resposta de l'equip de govern, per la qual cosa aconsellen el govern local "més contacte amb els veïns afectats per trobar les vies adients per solucionar els seus problemes".

Entre les queixes arribades darrerament a l'oficina del PP destaquen el bloqueig amb cotxes de les portes del camp de futbol municipal, l'embús que provoquen els vehicles grans com autobusos o camions al carrer de Montcada, la manca d'un pas de vianants al carrer de Balmes o les barres de ferro per a skaters a la pista de bàsquet.

Des del PP van remarcar especialment el cas de la cantonada entre els carrers de Tamarit i del Sol, on es va rebaixar la vorera, cosa que permetia als vehicles passar-hi pel damunt a l'hora de girar. L'Ajuntament hi va col·locar unes pilones després de les protestes dels vianants i del PP, elements que van desaparèixer l'endemà per ser substituïts per una tanca. El PP ha tornat a preguntar per què han tret les pilones, però encara no ha rebut resposta.

Finalment, el PP ha tornat a denunciar les molèsties que causa el bar del camp de futbol de l'Industrial, no només pels fums sinó també per la gent que s'hi concentra i, fins i tot, pels vehicles que entren al recinte. La formació també ha criticat la jornada participativa que es farà el 4 de febrer sobre la Festa Major quan encara no s'ha reunit la comissió organitzadora.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal