fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 2 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La família Saló Grau serà l'abanderada a la 125a edició dels Tres Tombs -Cultura- 24/01/2017

"A l'avi Saló el trobaré molt a faltar, han estat 23 anys junts i només pensar-ho ja m'emociono". Amb aquestes paraules Joan Albiñana, president de la Comissió Organitzadora de la Festa de Sant Antoni Abat, parlava del ja desaparegut Josep Saló. Tots dos van preparar el centenari d'aquesta festa, declarada Festa local d'interés turístic. La seva família, Saló Grau, serà l'abanderada l'any vinent, en que se celebra la seva 125a edició. Diumenge, a més de fer el relleu de la bandera, de mans de Rafael Castro Luque i la seva família, la comissió també va nomenar com a Traginers d'honor 2017 a Pere Gorchs, Andreu Cárceles i a la Junta local de l'Associació Espanyola contra el Càncer.

La família Saló Grau serà l'abanderada a la 125a edició dels Tres Tombs -Imatge 1-La família Saló Grau serà l'abanderada a la 125a edició dels Tres Tombs -Imatge 2-La família Saló Grau serà l'abanderada a la 125a edició dels Tres Tombs -Imatge 3-La família Saló Grau serà l'abanderada a la 125a edició dels Tres Tombs -Imatge 4-

Agraïment de la Junta local de l'AECC
La Junta local de l'AECC ha volgut agrair a través d'una nota de premsa a la Comissió organitzadora de la Festa de Sant Antoni Abat el reconeixement fet a la seva entitat, pels més de 40 anys treballant en la lluita contra el càncer. L'entitat assegura que "gestos com aquest ens animen a continuar treballant, des del voluntariat, en la lluita contra el càncer". També els agraeix la seva tasca, fent realitat any rere any la Festa de Sant Antoni Abat a Ripollet i els desitgen "que celebrin moltíssimes més".

Més suport per al 125è aniversari
Joan Albiñana, que porta 35 anys a la junta de la Comissió Organitzadora de la Festa de Sant Antoni Abat de Ripollet, ha fet una valoració positiva d'aquesta 124a edició, destacant la participació de la gent al carrer durant tot el recorregut. Sí que ha demanat, però, més suport a l'Ajuntament, no només econòmic sinó a nivell d'infraestructures, amb més grades a la plaça de l'11 de setembre. També veu necessari ampliar el nombre de socis, ja que han passat d'uns 600 a poc més de 500, tot reconeixent que no hi ha relleu generacional. Albiñana explica que "hi ha un grup molt reduït de persones que ens fem un fart de treballar" i tot i la importància del 125 aniversari, lamenta que l'any vinent "farem el que puguem amb el que tinguem".

Fotos: Comissió Organitzadora de la Festa de Sant Antoni Abat
Nota: poden veure més fotos de la festa al facebook Inforipollet

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal