fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Societat Coral "El Vallès" presenta els actes de celebració dels seus 140 anys de vida -Cultura- 12/01/2017

El Centre Cultural acull aquest dijous, 12 de gener, la presentació dels actes del 140è aniversari de la Societat Coral "El Vallès". L'acte començarà a les 18 hores. Comptarà amb la intervenció del president de l'entitat, Lluís Miró, que estarà acompanyat de José M. Osuna, alcalde de Ripollet; Lluís Puig, Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals; Josep Cruells, president de la Federació de Cors Clavè i membre de la junta del Moviment Coral Català, i Montserrat Cadevall, presidenta de la FCEC (Federació Catalana d'Entitats Corals) i presidenta i cantaire de l'Agrupació Coral de Matadepera. També hi seran presents els membres de la comissió que organitza els actes de l'aniversari i altres representants de l'Ajuntament de Ripollet.

La Societat Coral "El Vallès" presenta els actes de celebració dels seus 140 anys de vida -Imatge 1-La Societat Coral "El Vallès" presenta els actes de celebració dels seus 140 anys de vida -Imatge 2-

L'acte de presentació del 140è aniversari de la Societat Coral "El Vallès" comptarà amb un convidat d'excepció. Es tracta de Roger Canadell i Rusiñol (Sant Llorenç Savall, 1974), professor de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). És doctor en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, amb la tesi Josep Anselm Clavé i l'escriptura: obra poètica i periodisme cultural. Roger Canadell farà una glossa sobre la vida i l'obra de l'Anselm Clavè.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal