fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
AFOCER fa públic el nom dels guanyadors del 33è Concurs Social Pere Viltró -Cultura- 09/01/2017

L'entitat Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (AFOCER) ha fet públic el veredicte del 33è Concurs Social Pere Viltró. El primer premi del certamen ha estat ex aquo per a Torcuato Balboa i Yolanda Luque. El segon premi el comparteixen Joan Mimó, Javier Checa i Jaume Badia. El tercer premi ha estat per a Joan Manel Vera.

AFOCER fa públic el nom dels guanyadors del 33è Concurs Social Pere Viltró -Imatge 1-AFOCER fa públic el nom dels guanyadors del 33è Concurs Social Pere Viltró -Imatge 2-AFOCER fa públic el nom dels guanyadors del 33è Concurs Social Pere Viltró -Imatge 3-AFOCER fa públic el nom dels guanyadors del 33è Concurs Social Pere Viltró -Imatge 4-AFOCER fa públic el nom dels guanyadors del 33è Concurs Social Pere Viltró -Imatge 5-



Per altra banda, també s'han atorgat tres accèssits. L'accèssit Digital ha estat per a Magda Llorens. El de color és per a Joan Lluís Expósito. I, finalment, l'accèssit en blanc i negre ha estat atorgat a Pere Ramoneda.

Inauguració
Les fotografies premiades al Concurs Pere Viltró es podran gaudir en una exposició fotogràfica, que s'inaugurarà el pròxim 27 de gener a l'ateneu de Cerdanyola. La inauguració de la mostra del concurs coincidirà amb l'entrega dels premis del concurs Fotogràfic Aplec de Sant Iscle, que també organitza l'AFOCER, i que es durà a terme a partir de les 20 hores.

Fotos: Yolanda Luque, Torcuato Balboa, Joan Mimó, Javier Checa i Jaume Badia.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal