fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 4 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
A punt per a donar la benvinguda als Reis Mags de l'Orient -Cultura- 05/01/2017

Tot és a punt perquè els tres Reis Mags de l'Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar, arribin a Ripollet per repartir els regals al municipi. Ses Majestats faran la seva entrada a partir de les 17.30 h pel barri del Pont Vell, on seran rebuts per la Careta Teatre. Una hora més tard, els Reis arribaran al parc del riu Ripoll, on seran rebuts per l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, acompanyat dels nens i nenes guanyadors del Concurs de Desitjos. Després del lliurament de les claus de totes les cases, la Cavalcada començarà, cap a les 19 h, des del carrer de Balmes.

Els Gegants, la novetat
La Cavalcada, organitzada tradicionalment per Ripollet Costums i Tradicions, comptarà amb 7 grans carroces de fantasia. Com a novetat, la darrera durà als Gegants de Ripolletm que aniran acompanyats pels més petits de la colla gegantera.

Recorregut
La Cavalcada realitzarà el recorregut habitual d'altres anys, és dir: des de Balmes es passarà pels carrers de Sant Jaume i de València fins a la rambla de Sant Jordi. Després es continuarà per les rambles de Sant Esteve i dels Pinetons per a finalitzar a l'avinguda de Maria Torras.

Retransmissió de la Cavalcada, amb la visita dels Pastorets
Ripollet Ràdio retransmetrà la Cavalcada a partir de les 17.30 hores. El programa especial estarà presentat pels Tres Tenors, amb el suport dels serveis informatius i els locutors dels programes de ràdioteatre i humor La Onda D-Mente i Seguro que ya existe. Al llarg de la tarda, es podrà escoltar l'entrevista als Reis, les connexions amb la visita dels nens a l'alcaldia, els parlaments i el decurs del recorregut. També es convidarà als estudis de l'emissora els Pastorets d'Amics del Teatre per promocionar les seves pròximes actuacions al Centre Parroquial. Durant l'emissió, es podrà visitar la ràdio i veure com es fa el programa especial de Reis en viu.

E.P.

A punt per a donar la benvinguda als Reis Mags de l'Orient -Imatge 1-



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal