fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Centre Cultural estrena al gener nous tallers creatius -Cultura- 29/12/2016

La programació de tallers i cursos del Centre Cultural es reprendrà aquest pròxim mes de gener amb algunes novetats. Una de les novetats més destacades és la incorporació de dos cursos a l'aula d'arts i pensament. Es tracta, per una banda, del taller d'art per a profans, que endinsarà els participants d'una manera molt entretinguda en la història de l'art i els permetrà aprendre a interpretar un quadre. Per altra banda, també s'estrena el taller per aprendre a escriure contes, una eina que permet a infants i adults a identificar les emocions i desenvolupar l'empatia i l'autoestima. Ambdós tallers es desenvoluparan de gener a març.

El Centre Cultural estrena al gener nous tallers creatius -Imatge 1-El Centre Cultural estrena al gener nous tallers creatius -Imatge 2-

En l'àmbit gastronòmic, es realitzarà un taller de pastisseria creativa que serà trimestral; i es continuarà amb els trimestrals de cuina de temporada per aprendre a elaborar plats variats amb els productes de l'hivern. A nivell d'informàtica, continuaran els cursos monogràfics mensuals d'iniciació al Photoshop, que es duran a terme els quatre dilluns de gener. Finalment, el Patronat Municipal de Cultura proposa un curs de direcció de cinema per iniciar els interessats en aquest món creant un storyboard i gravant un petit curtmetratge.

En aquests moments tots els tallers encara tenen places lliures. Per a més informació, cal adreçar-se al Centre Cultural.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal