fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Els pressupostos inclouran 7 dels projectes dels alumnes d'ESO -Política- 14/12/2016

La regidora d'Hisenda, Pilar Castillejo, i el regidor de Participació Ciutadana, David Fontanals, han presentat el resultat de la votació dels projectes fruit dels pressupostos participatius, on han votat més de 6.000 ciutadans. Els quatre més votats han estat el dels sonomàfors per a invidents; els contenidors d'oli domèstic; parcs segurs, infants il·lesos, i wifi públic i Ripojove. Com que l'import destinat a aquests projectes era de 300.000 euros, també s'inclourà el de cinema a la fresca, papereres pipican i el rocòdrom. El pressupost municipal se sotmetrà a aprovació al Ple ordinari de desembre, el pròxim dia 22.

Els pressupostos inclouran 7 dels projectes dels alumnes d'ESO  -Imatge 1-Els pressupostos inclouran 7 dels projectes dels alumnes d'ESO  -Imatge 2-

Durant la roda de premsa, que ha tingut aquest dimarts, 13 de desembre, Castillejo ha explicat que estan "molt contents, ens ha agradat molt l'experiència i dóna peu a repetir-la". La regidora també ha comentat que intentaran mantenir aquest lligam amb els instituts i per a l'execució dels projectes també volen comptar amb la participació i opinió d'entitats locals com ara el Centre Excursionista Ripollet o la Taula Animalista. La primera tinent d'alcalde ha explicat que de cara a l'any vinent volen trobar maneres diverses de participació, "però no cal que sigui d'un col·lectiu concret".

Pel que fa a la participació, finalment ha votat un 5% dels possibles votants, és a dir 6.124 d'un cens de 31.000 persones. La majoria ha estat de forma online, tot i que també es van recollir un miler de vots a través de les urnes, tant mòbils com fixes. Quant a la participació, Castillejo opina que "no és un resultat excel·lent, però la participació és un tema que cal anar cultivant i educant" i assegura que estan satisfets. El regidor de Participació Ciutadana, David Fontanals, ha afegit per la seva part que "la participació exigeix un equilibri entre sortir al carrer, que és bàsic, i un canvi de punt de vista de la institució, que també s'ha d'adaptar".

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal