fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
El PSC demana explicacions al conseller de Salut per la compra de l'Hospital General de Catalunya -Sanitat- 14/11/2016

El Grup Socialista ha entrat a registre del Parlament una sol·licitud de compareixença del Conseller de Salut, Antoni Comín, per tal que doni explicacions sobre la proposta de compra de l'Hospital General de Catalunya i informi sobre la planificació sanitària i els plans de futur al Vallès Occidental. Els socialistes han impulsat aquesta iniciativa parlamentària després que el conseller hagi anunciat la intenció del Govern de no construir els hospitals Ernest Lluch ni el Vicente Ferrer si prospera la compra l'Hospital General de Catalunya.

El PSC demana explicacions al conseller de Salut per la compra de l'Hospital General de Catalunya -Imatge 1-

El diputat socialista vallesà Pol Gibert ha mostrat la seva "sorpresa i indignació" davant la proposta del conseller, ja que amb la compra de l'Hospital General de Catalunya no es construirien els esmentats hospitals. Aquests centres havien de servir per descongestionar el Parc Taulí de Sabadell, el centre de referència de bona part de la comarca, "però Comín ja ha deixat ben clar que se'ls vol estalviar". L'alternativa plantejada pel conseller de Salut perjudica, segons Gibert, els ciutadans del Vallès Occidental: "hi ha poblacions que no disposen d'una xarxa de transport públic en condicions per desplaçar-se fins a Sant Cugat, i menys fins a l'Hospital General de Catalunya".

Per la seva banda, la portaveu socialista de Salut, Assumpta Escarp, ha recordat que "el compromís del conseller d'establir plans socials per als treballadors i treballadores d'hospitals que surten del sistema públic no es compleix en el cas de l'Hospital General de Catalunya, on el mateix conseller els ha negat la seva existència i per tant perillen els seus llocs de treball". És per això que l'insta a donar explicacions sobre la situació d'aquestes treballadores i treballadors a la seva compareixença a la Cambra.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal