fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Cap de setmana de Castanyada i Halloween a Ripollet -Joventut- 31/10/2016

La Castanyada i Halloween han estat els protagonistes a Ripollet els dies 28 i 29 d'octubre. Els actes començaven divendres 28 d'octubre a la tarda al pati del Centre Cultural amb una castanyada popular organitzada pel Kftó, amb la col·laboració de l'institut Lluís Companys i Ripokids. Durant la tarda es va realitzar un taller de maquillatge a càrrec de Ripokids. També es va organitzar un taller de màscares, mentre els joves del Kftí elaboraven les tradicionals castanyes. Al mateix temps, els estudiants de l'institut Lluís Companys representaven a la plaça del Molí una versió alternativa de 'La Castanyera'. Unes 200 persones es van aplegar per veure l'obra d'aquests estudiants del Cicle Formatiu d'Educació Infantil. Després de la representació van ballar amb el públic algunes cançons tradicionals de la tardor.

Cap de setmana de Castanyada i Halloween a Ripollet -Imatge 1-Cap de setmana de Castanyada i Halloween a Ripollet -Imatge 2-Cap de setmana de Castanyada i Halloween a Ripollet -Imatge 3-Cap de setmana de Castanyada i Halloween a Ripollet -Imatge 4-Cap de setmana de Castanyada i Halloween a Ripollet -Imatge 5-









Halloween a Ripollet

Halloween també ha tingut un paper destacat aquests dies a la vila. La Careta Teatre va organitzar divendres i dissabte, 28 i 29 d'octubre, al vespre els seus habituals túnels del terror, per a infants i per a adults. El túnel dels més petits va registrar divendres un nou rècord d'assistència, amb uns 340 infants. El túnel estava basat en el conte de 'Hansel i Gretel'. Els més menuts van escoltar el conte en un ambient relaxat, i els més grans i agosarats van gaudir d'un túnel del terror adaptat a la seva edat.

Dissabte, unes 390 persones es van acostar al Centre Cultural per entrar al Túnel del Terror per als adults. Aquesta xifra és aproximadament la mateixa que cada any s'acosta a l'activitat. Sota el títol de 'Circo Oscuro. Freak Horror', el túnel estava ambientat en un circ antic, de principis del segle XX, amb un empassa-sabres, la dona barbuda, un home forçut, llançadors de ganivets, endevinadors de la bonaventura, i tota una corrua de personatges excèntrics i inquietants. Segons Tamara Núñez, de La Careta, "l'entitat ha apostat enguany pel terror psicològic i ha agradat molt entre els participants". L'escenografia incloïa una carpa que englobava tot el túnel. Aquell vespre, a més, es van realitzar un taller de maquillatge i la projecció de curtmetratges, unes activitats que van congregar un bon nombre de veïns. L'entitat ha engrescat tota la vila a què, de cara l'any vinent, els veïns enviïn propostes de curts per projectar-los en aquestes dates.

Un taller de maquillatge terrorífic
Les activitats amb motiu de Halloween van donar el seu tret de sortida dimecres passat, 26 d'octubre, amb un taller de maquillatge organitzat pel Kftó. Com és natural no es tractava d'un taller per aprendre a maquillar-se bé, sinó tot el contrari. L'objectiu era aconseguir simular les ferides, malformacions, mossegades i talls més esgarrifosos per triomfar a Halloween. El taller, que va ser gratuït, va aplegar uns 25 joves al Casal de Joves.

Fotos: Imatges de la castanyada popular de divendres 28, i del taller de maquillatge del dimecres 26.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal