fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 27 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
Alcaldes vallesans demanen al Departament de Salut consensuar la planificació sanitària -Sanitat- 31/10/2016

Els municipis del Vallès Occidental de l'àrea d'influència de l'Hospital General de Catalunya, entre ells Ripollet, es van reunir el passat divendres, 28 d'octubre, al Consell Comarcal per definir un marc d'actuació conjunt pel que fa a la planificació d'infraestructures sanitàries a la zona. Els alcaldes i alcaldesses de Sant Cugat del Vallès, Rubí, Castellbisbal, Montcada i Reixac, Ripollet, Cerdanyola, Barberà del Vallès i el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, han demanat conèixer més detalls de la planificació sanitària al conjunt de la comarca.

Alcaldes vallesans demanen al Departament de Salut consensuar la planificació sanitària -Imatge 1-

Davant l'anunci del conseller de Salut, Antoni Comín, de la possible compra de l'Hospital General de Catalunya per part de la Generalitat, els representants municipals s'han mostrat cautelosos fins a conèixer els detalls concrets de l'oferta i de la repercussió en la planificació de les infraestructures sanitàries al Vallès Occidental. En aquest sentit, l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, ha avançat que el pròxim 3 de novembre, ell i l'alcalde de Cerdanyola mantindran una reunió amb els responsables del Departament de Salut.

Tant Osuna com la resta d'alcaldes i alcaldesses han insistit en la necessitat que les infraestructures sanitàries comptin amb l'opinió i el consens del territori i han lamentat les formes per les quals s'han assabentat del projecte de compra. Els representants municipals també han remarcat que, tot i no conèixer la concreció de la proposta de la conselleria, no volen renunciar als projectes inicialment previstos dels hospitals Ernest Lluch i Vicente Ferrer.

Amb la voluntat d'arribar al màxim consens, els alcaldes i alcaldesses han acordat treballar conjuntament i amb el Departament de Salut i han coincidit en la necessitat d'anar de la mà.

Foto: Consell Comarcal Vallès Occidental.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal