fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Trobada de la plataforma que demana la residència per a la gent gran i el diputat d'ERC Marc Sanglas -Política- 26/10/2016

Representants de la plataforma que demana una residència per a la gent gran a Ripollet es van trobar dilluns al vespre amb el diputat d'Esquerra Republicana, Marc Sanglas. La trobada va tenir lloc a la seu del partit a Ripollet i va comptar amb la presència de la regidora Lurdes Serra i del president de la secció local Jordi Soldevila, entre altres membres del partit. Aquesta era la segona trobada entre la plataforma i el partit independentista.

Trobada de la plataforma que demana la residència per a la gent gran i el diputat d'ERC Marc Sanglas -Imatge 1-Trobada de la plataforma que demana la residència per a la gent gran i el diputat d'ERC Marc Sanglas -Imatge 2-

Els representants de la plataforma van explicar a Sanglas els passos que han fet fins ara, com ara la moció aprovada per unanimitat en el darrer Ple Ordinari en què es demana la construcció d'aquest equipament. També li van demanar incloure una partida per a la residència en els pressupostos de la Generalitat de l'any vinent, cosa que Sanglas va apuntar que seria difícil, perquè els pressupostos estan "quasi tancats".

Des de la plataforma també van mostrar a Sanglas les dades que avalen la construcció de la residència. El diputat els va aconsellar crear un grup de treball que analitzi la situació i la demanda de l'equipament, a més de portar el projecte al departament de Benestar Social de la consellera d'ERC Dolors Bassa.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal