fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
La patinadora ripolletenca Clàudia Aguado queda subcampiona d'Espanya infantil -Esport- 17/10/2016

La patinadora del CPA Ripollet, Clàudia Aguado, ha quedat en segona posició en el Campionat d'Espanya de categoria infantil en l'estil lliure. Aguado és la vigent campiona de Barcelona i de Catalunya en categoria infantil, i es presentava al campionat com a màxima favorita pel títol estatal d'enguany. El seu concurs va començar amb una errada al curt, que la va col·locar en setena posició. Malgrat tot, la ripolletenca es va sobreposar a aquesta circumstància i va remuntar amb un gran disc al programa llarg. Tot i la remuntada, no va poder aconseguir la victòria final que va ser per la patinadora Pilar Crespo, del club càntabre Alexmar.

La patinadora ripolletenca Clàudia Aguado queda subcampiona d'Espanya infantil -Imatge 1-La patinadora ripolletenca Clàudia Aguado queda subcampiona d'Espanya infantil -Imatge 2-

Amb aquest segon lloc a nivell estatal, Clàudia Aguado rubrica una gran temporada, que d'aquí a poques setmanes disputarà la Copa Europa a Itàlia. L'altra representant del CPA Ripollet, Aina Lafuente, va acabar en sisena posició, en mantenir durant el programa llarg la puntuació que havia obtingut en el disc curt. Dues grans participacions per part de les ripolletenques, tenint en compte que a la categoria infantil hi participaven 36 patinadores.

Foto: Clàudia Aguado (CPA Ripollet).

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal