fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 17 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Potent inici del curs al Casal de Joves -Joventut- 04/10/2016

El passat dijous, 29 de setembre, el Kftó del Casal de Joves va començar el curs amb la celebració del Dia Mundial del Cor. Els joves, amb la col·laboració de l'Alba, la pintora de somnis, van decorar diverses columnes del Centre Cultural. Divendres, dia 30, uns 50 joves van participar al Ripollet Pokémon Go tour!, un recorregut pels carrers del poble, amb 4 punts de captura, on es van posar esquers per a que sortissin molts Pokémons. El recorregut va finalitzar al parc del riu Ripoll, per tal de poder gaudir de la Nit Jove.

Potent inici del curs al Casal de Joves -Imatge 1-Potent inici del curs al Casal de Joves -Imatge 2-Potent inici del curs al Casal de Joves -Imatge 3-Potent inici del curs al Casal de Joves -Imatge 4-Potent inici del curs al Casal de Joves -Imatge 5-

Tallers a la carta
La Regidoria de Joventut ha iniciat aquest més d'octubre un seguit d'activitats dirigides a joves d'entre 18 i 30 anys, dins el projecte de Kftó. Es tracta de més d'una desena de tallers, tant mensuals com trimestrals, programats segons les demandes dels propis usuaris. Tallers de cuina, lectura, ball, teatre o maquillatge d'efectes especials són algunes de les propostes del Kftó per al mes d'octubre. Per a més informació, cal dirigir-se al Casal de Joves, de dilluns a divendres, de 18 a 20 h.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal