fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 30 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Festa lúdica i reivindicativa en el Dia Internacional de la Gent Gran -Societat- 04/10/2016

Aquest dissabte, 1 d'octubre, es va commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran. Ripollet ho va celebrar amb una festa lúdica però també reivindicativa. El pati del Centre Cultural va ser l'escenari de la vetllada. A dalt de l'escenari hi van pujar diversos grups de l'Associació 3 Pasos i del Cuadro Andaluz, que van fer les delícies del nombrós públic amb els seus balls i danses.

Festa lúdica i reivindicativa en el Dia Internacional de la Gent Gran -Imatge 1-Festa lúdica i reivindicativa en el Dia Internacional de la Gent Gran -Imatge 2-Festa lúdica i reivindicativa en el Dia Internacional de la Gent Gran -Imatge 3-Festa lúdica i reivindicativa en el Dia Internacional de la Gent Gran -Imatge 4-Festa lúdica i reivindicativa en el Dia Internacional de la Gent Gran -Imatge 5-

L'acte va comptar amb una primera intervenció per part de Reyes Muñoz, regidora de Serveis Socials, que va agrair la tasca feta pel Casal d'Avis i pel Club de Jubilats. També va remarcar la col·laboració de les diverses entitats. Per últim, va recordar al públic que comprés les samarretes reivindicatives del Club de Jubilats. La plataforma de gent gran havia instal·lat un estand on venia unes samarretes, en les quals es reclama la residència d'avis.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal