fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 28 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Ordinari del 29 de setembre del 2016 -Plens- 29/09/2016

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 29 de setembre, una nova sessió ordinària del Ple Municipal. L'ordre del dia compta amb 11 punts i 4 mocions. Entre els punts en destaca l'ordenança reguladora del procediment sobre verificació d'habitatges buits. En aquest sentit, també es debatrà sobre l'aprovació inicial de l'expedient d'imposició, modificació i supressió d'ordenances fiscals per a l'exercici 2017.

Avanç del Ple Ordinari del 29 de setembre del 2016 -Imatge 1-

També es tractarà les festes locals de l'any vinent, el compte general del 2015, de la modificació definitiva del servei públic del Kftí i de la pròrroga dels acords de Ple relatius a la contractació del servei de distribució d'aigua potable a Ripollet.

Pel que fa a les mocions, Ciutadans n'ha presentat una per dotar d'urinaris públics les places de Pere Quart i del Molí. El PP n'ha presentat una altra de rebuig al Procés Constituent, i el PSC n'aporta una altra sobre l'actualització dels valors cadastrals a Ripollet. La quarta moció és de Decidim en defensa de la titularitat catalana de les vies que es construeixin al Vallès.

El Ple començarà a les 19.30 hores i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal