fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Centre Cultural inaugura exposicions sobre la natura i Ramon Llull -Cultura- 28/09/2016

El Centre Cultural va inaugurar dimarts, 27 de setembre, dues noves exposicions. A la Sala d'Art es troba Naturgraphic, els dissenys ocults de la natura, una sèrie de fotografies de l'Associació Espanyola de Fotògrafs de la Natura (Aefona). I a la Sala 1 es poden veure les il·lustracions de Jean-Jacques Laigre sobre el Llibre d'amic e amat de Ramon Llull.

El Centre Cultural inaugura exposicions sobre la natura i Ramon Llull -Imatge 1-El Centre Cultural inaugura exposicions sobre la natura i Ramon Llull -Imatge 2-

L'exposició Naturgraphic, organitzada per l'Associació Foto-Cine Ripollet-Cerdanyola (Afocer), és una mostra dels patrons i les formes que es poden veure en les estructures naturals, com els nervis d'una fulla, l'espiral d'una caracola o la desembocadura d'un riu. La mostra es podrà visitar fins el 30 d'octubre.

L'altra exposició és una col·lecció d'il·lustracions del francès Jean-Jacques Laigre inspirats en 25 dels versicles del Llibre d'amic e amat. Són collages de diferents formes i colors que contenen el propi text del versicle. La mostra es podrà visitar fins el 28 d'octubre i ha estat portada a Ripollet per la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals (CRAC) a l'entorn de la Trobada de Gegants.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal