fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Arrenca la programació d'espectacles familiars Petit Mercat Vell -Cultura- 27/09/2016

Diumenge, 2 d'octubre, comença un nou trimestre de la programació del Patronat Municipal de Cultura (PMC). La programació porta per títol 'Petit Mercat Vell', ja que l'objectiu és convertir el Teatre Auditori del Mercat Vell en un referent de les arts escèniques per a públic infantil i familiar. Així, hi haurà espectacles familiars els primers diumenges de mes amb una programació diversa i pensada per a una àmplia franja d'edat que inclogui també al públic més petit, com són els infants a partir de 2 anys, i fins als 7.

Arrenca la programació d'espectacles familiars <i>Petit Mercat Vell</i> -Imatge 1-Arrenca la programació d'espectacles familiars <i>Petit Mercat Vell</i> -Imatge 2-

El tret de sortida el donarà l'espectacle de dansa 'Almazuela', de Robert G. Alonso. Es tracta d'un espectacle adreçat a infants de 2 a 7 anys que recrea un món surrealista, ple de fantasia, on res sembla el que és, i que té en l'element visual el seu punt fort. Serà diumenge, 2 d'octubre, a les 18 hores.

Les titelles seran les protagonistes del proper espectacle de la mà del Centre de Titelles de Lleida, el 6 de novembre, a les 18 hores. Amb més de 25 anys de trajectòria, aquesta companyia ens presentaran el seu darrer espectacle 'Kissu'; la història d'un cadell de llop que, a la recerca d'aventura, s'allunya de la seva mare i marxa a veure el món dels homes. Està adreçat a infants de 2 a 7 anys.

Finalment, el teatre musical clourà el trimestre amb 'Els tres porquets es caguen de por'. Un espectacle del qual han fet més de 42 representacions i que han vist 16.000 espectadors. El llop ferotge ha fugit amb la cua entre les cames. Però els tres porquets tenen por i potser els haurem de donar un cop de mà. Serà el 4 de desembre, a les 18 hores. Adreçat a infants de 2 a 6 anys.

'Petit Mercat Vell' compta amb el suport de l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona, i complementa la programació estable d'espectacles per a públic general que gestiona l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.

El preu de cada espectacle és de 5 euros, amb possibilitats d'abonaments i diversos descomptes. Les entrades es poden adquirir la setmana prèvia al Centre Cultural i una hora abans que comenci l'espectacle al Teatre Auditori. A més, també es poden comprar a través del web del Teatre Auditori. Per a més informació us podeu adreçar al Centre Cultural (Rbla. Sant Jordi, 2-4).

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal