fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Molí d'en Rata obre al públic per primer cop la sala de reserva i el magatzem -Cultura- 19/09/2016

El Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata va obrir al públic per primer cop la sala de reserva i el magatzem. L'acte va tenir lloc diumenge, 18 de setembre, en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni. Els assistents també van participar en una visita guiada a l'exposició sobre el pintor ripolletenc Andreu Solà.

El Molí d'en Rata obre al públic per primer cop la sala de reserva i el magatzem -Imatge 1-El Molí d'en Rata obre al públic per primer cop la sala de reserva i el magatzem -Imatge 2-El Molí d'en Rata obre al públic per primer cop la sala de reserva i el magatzem -Imatge 3-El Molí d'en Rata obre al públic per primer cop la sala de reserva i el magatzem -Imatge 4-El Molí d'en Rata obre al públic per primer cop la sala de reserva i el magatzem -Imatge 5-

La tècnica de Patrimoni Elena Vilalta va ser l'encarregada de guiar els visitants per la sala de reserva i el magatzem del CIP Molí d'en Rata. Vilalta va explicar que aquests dos espais conserven objectes donats per veïns i veïnes de Ripollet, en la seva major part.

En el cas del magatzem, aquesta zona acull elements per muntar exposicions, així com mostres anteriors, però també objectes que encara estan pendents de classificar. En el cas de la sala de reserva, que alberga prop d'un miler de peces, aquestes ja estan totalment identificades a l'espera de ser exposades algun dia.

Entre els objectes que descansen a la sala de reserva i que van cridar més l'atenció dels assistents a la visita van destacar diverses peces de roba infantil i femenina del segle XIX, una roda de molí trobada al costat del jaciment del bronze del parc dels Pinetons i una peça de fusta per desbrossar cànem del segle XVIII.

Vegeu més fotos de les visites a la sala de reserva, el magatzem i la mostra d'Andreu Solà al Facebook d'InfoRipollet.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal