fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Lucila Pascua acompanya dues mestres jubilades per donar la benvinguda a la #FMripollet16 -Cultura- 26/08/2016

Tothom esperava algun mestre jubilat, tot i deixar la incògnita fins a darrera hora i, finalment, ha estat així. María Vinuesa i Victòria Calvet, exmestres de les escoles Escursell i Els Pinetons, respectivament, han volgut convidar la medallista olímpica i exalumna de l'Escursell, Lucila Pascua, per donar la benvinguda a la Festa Major de Ripollet 2016. Un pregó homenatge als mestres jubilats on han estat presents la major part dels membres de la comissió de Festa Major, acompanyant el regidor de Cultura, Oriol Mor, i l'alcalde de Ripollet, Jose María Osuna.

Lucila Pascua acompanya dues mestres jubilades per donar la benvinguda a la #FMripollet16 -Imatge 1-Lucila Pascua acompanya dues mestres jubilades per donar la benvinguda a la #FMripollet16 -Imatge 2-Lucila Pascua acompanya dues mestres jubilades per donar la benvinguda a la #FMripollet16 -Imatge 3-Lucila Pascua acompanya dues mestres jubilades per donar la benvinguda a la #FMripollet16 -Imatge 4-Lucila Pascua acompanya dues mestres jubilades per donar la benvinguda a la #FMripollet16 -Imatge 5-
Els gegantons de Ripollet, els mestres de la República, la Teresa i el Gonçal, que enguany celebren els seus 25 anys, també han estat presents, sota el balcó de Ripollet Ràdio, nou escenari del pregó, que fins ara es feia el dissabte de Festa Major. La comissió ha volgut deixar palès l'esforç de les entitats i associacions que han treballat per una Festa Major amb el repte de renovar-se i ser encara més participativa. L'alcalde de Ripollet els hi ha donat les gràcies per la feina feta i ha recordat que enguany han volgut que sigui "una festa per a tothom" i que arribi a més espais i barris, "per a que Ripollet sencer visqui la Festa Major".

Lucila Pascua, que ha desitjat una bona Festa Major a tothom, ha sortit al balcó amb la medalla de plata aconseguida a Rio 2016 i que ha volgut compartir amb tots els ripolletencs. Pascua serà homenatjada demà dissabte, a les 13.30 h, a les pistes de l'ESBAR, en el marc de l'activitat de Bàsquet al carrer 3x3, organitzada pel Club de Bàsquet San Gabriel i Bàsquet Ripollet i on també hi serà present Joan Creus.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal