fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Tothom a remullar-se en el Correaigües i el Burricorni #FMripollet16 -Cultura- 27/08/2016

El Centre d'Esplai L'Estel organitza dissabte 27 d'agost un Correaigües per diversos carrers del municipi. En aquest recorregut hi haurà vuit activitats relacionades amb l'aigua, per la qual cosa els participants acabaran absolutament remullats. A més, l'itinerari serà amenitzat per la xaranga de Tàrrega Diga'ls-hi Inquiets i pel Burricorni de Canolleves, una bèstia que dispara aigua a tort i a dret. Serà a partir de dos quarts d'onze del matí.

Tothom a remullar-se en el Correaigües i el Burricorni #FMripollet16 -Imatge 1-

Els participants sortiran des de la rambla de Sant Jordi, passaran pels carrers de Joan Miró, Tamarit, Lluna, Montcada, Sol i acabaran a la plaça del Molí. En aquest recorregut, els participants trobaran una piscina davant L'Estel, dutxes amb mànega a la intersecció entre els carrers de Pau Casals i Tamarit. En aquest darrer carrer també hi haurà dianes per disparar amb pistoles d'aigua.

Altres activitats que es trobaran els participants en el Correaigües seran una guerra de globus d'aigua al carrer de la Lluna fins a la rambla de Sant Jordi, un tobogan al carrer de la Lluna amb el de Monturiol, una guerra d'esponges a la plaça de l'Onze de Setembre, cubells d'aigua dels veïns del carrer de Montcada, per acabar amb el Burricorni de Canovelles que farà de les seves a la plaça del Molí i la rambla de Sant Esteve.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal