fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 9 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Homenatge a la música i la cultura mexicana en el marc del 5è aniversari de La Escalera -Cultura- 15/07/2016

L'Associació La Escalera continua amb la celebració del seu 5è aniversari, que va iniciar el mes d'abril amb un concert de cantautors. Després de la seva participació durant la Diada de Sant Jordi i la projecció del documental La Habana de la mafia, ara ofereix el concert Mèxic Canta. Serà aquest dissabte, 16 de juliol, a partir de les 20 hores, al pati del Centre Cultural. A dalt de l'escenari hi actuaran Muna Makhlouf, XeRoots, Rubén Billordo, Gabor Legradi, José Sanjuan i el grup de ball folklòric Son de México.

Homenatge a la música i la cultura mexicana en el marc del 5è aniversari de La Escalera -Imatge 1-Homenatge a la música i la cultura mexicana en el marc del 5è aniversari de La Escalera -Imatge 2-Homenatge a la música i la cultura mexicana en el marc del 5è aniversari de La Escalera -Imatge 3-Homenatge a la música i la cultura mexicana en el marc del 5è aniversari de La Escalera -Imatge 4-Homenatge a la música i la cultura mexicana en el marc del 5è aniversari de La Escalera -Imatge 5-

La trobada no tindrà únicament la música com a protagonista. L'Associació La Escalera ha volgut dedicar la cita també a la cuina i les tradicions mexicanes. La Tiendita Mexicana, coorganitzadora de l'esdeveniment, tindrà una paradeta on es podran degustar els productes típics de Mèxic. A més, els infants es podran pintar la cara amb el conegut 'Camuflash' mexicà.

Els actes de celebració del 5è aniversari de La Escalera no acaben aquí, sinó que continuaran durant l'estiu. L'entitat ha col·laborat amb l'Ajuntament de Ripollet en el concert que oferirà el cantautor Paco Ibáñez d'homenatge a Lorca i que tindrà lloc el dissabte de Festa Major. La celebració de l'aniversari preveu acabar com va començar, amb un nou concert de cantautors, tot i que encara s'està tancant. Aquest darrer concert es preveu dur a terme cap al setembre al Teatre Auditori.

Fotos: Cartell del concert i fotografies de Son de México, Muna Makhlouf, Rubén Billordo i XeRoots.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal